Köszönöm a válaszotokat, de az abban foglaltakkal egyetérteni nem tudok.
Tisztelettel elmondom a véleményem, előre jelezvén, hogy nem támadásnak szánom.
1. Tier X tankoknak a fő statját minden esetben a CW-n való részvétel határozza meg elsősorban, normal public játékokban csak a szerencsén múlik, hogy milyen játékosokkal dob össze az MM, így abból következtetni az egyén képességeire nem lehet, hiszen jelentős esetben előfordul, hogy egy olyan összeállításba kerül az ember ahol nehezebben használható ki a tankjainak az előnye, pl.: Lakeville, obj 140. Távcső miatt mindig középre szoktam menni a sziklához spotolni, hiszen ha ott meg tudjuk szedni őket az átvonulásnál, jelentős előnyre tesz szert a városba tartó csapat. Pont ma történt meg velem, hogy hiába álltam be oda és villantottam 5 tankot, senki nem fedezett hátulról, és bizony szembe találtam magam egy T62A-val illetve egy lorr. 40t-vel. Kiszámíthatatlan.
2. Javuló értékeimmel kapcsolatosan meg kívánom jegyezni, hogy amit a noobmeteren lehet látni, annak nagy részét egyedül, random csatákban értem el, legtöbb tankom(fontosabbak) mellett ott figyel az M. Jelentős előnynek számít ha a Clán játékosai szintén jók, így növekszik az egyén értékelése is. Már egy 3 fős szakasz is csodákra képes, hát még egy CW ahol összehangolt gépként üzemel a csapat minden tagja.
3. Álláspontom szerint, ha az elvárás a további forgatás és a javuló értékek prezentálása akkor a legjobb eljárás ebben az esetben a felvétel a klánba. Mivel állításotok szerint kevés a csatám a tier X-s tankokban jobban is járnátok velem, hiszen nem egy korábbi klánban, klán által nyújtott összteljesítmény alapján kellene behatárolnotok a teljesítményemet, főleg, hogy erre van nálatok kitalálva a 30 napos próbaidő(ami alatt, még ha nem is visztek cw-re, teljesebb képet kaphatnátok, mint néhány szám arra nézve, hogy mennyire volt op az előző klánom. Itt megjegyezném, hogy clanhistoriban megtekinthető, hogy nem éppen a stat húzó klánokban voltam

). Egyedül elért eredményeim jók és folyamatos fejlődést mutatnak, és a felvételi követelményeknek is eleget tettem.
Kérem a vezetőség álláspontjának újraértékelését, és egyúttal a felvételt a klánba.