Szerző Téma: VT3PS - Rainman665  (Megtekintve 4397 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Rainman665

• Vendég
VT3PS - Rainman665
« Dátum: Május 06, 2014, 10:26:56 pm »
1.   Milyen időszakban szoktál játszani? (Lehetőleg minél pontosabban
          Általában este 7-10 körül.
  2.   Okoz-e problémát játék közben a TS folyamatos használata?
           Nem okoz.
  3.   Voltál már ESL-en, esetleg más tournamenten? Érdekelne-e az E-sport világa?
          tier 5 tourn, továbbjutottunk, ESL 3 csata, mind bukó volt
  4.   Voltál-e már században, esetleg cw-n?
          Igen, már mindkettőn voltam.
  5.   Vezényeltél-e már csatát, illetve van-e kedved kipróbálni magad egy csapat élén?
          Vezényeltem, de most elég az iroda, inkább ágyútölteléket játszanék, az kikapcsol.
  6.   Honnan hallottál a klánunkról? Ki ajánlotta a klánunkat? (ha van ilyen)
          Hogyan harcoljunk csapatban? cikketek, jelenlegi klántárs által. A benne foglaltak korrektek, megfelelő mentalitás.
  7.   Tervezel/van-e prémium tankod, prémium előfizetésed?
          T34, Churchill, Matilda, Pershing farm alatt
  8.   Számíthatunk-e az aktív részvételedre esténként a CW csatákban?
       Heti 3-4szer szinte biztos leszek, ha elúszik az iroda akkor kevesebbszer.

http://www.noobmeter.com/player/eu/Rainman665/509912465/

Sidious

• FőCsupi
  • Vezetőség
  • Epic Member
  • *
  • Commander
    • Profil megtekintése
Re:VT3PS - Rainman665
« Válasz #1 Dátum: Május 09, 2014, 06:34:19 pm »
Szia!

Alapvetően nincs gond a számaiddal csak az hogy nagyon kevés csatát van X-es tankokkal és így nehéz megmondani hogy milyen játékos vagy.

Forgasd még a nagy tankokat és ha folyamatosan javuló értékeid lesznek, akkor próbáljuk meg újra.
http://www.noobmeter.com/player/eu/Rainman665/509912465/

Sidious

Rainman665

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: Május 09, 2014, 08:06:47 pm »
Köszönöm a válaszotokat, de az abban foglaltakkal egyetérteni nem tudok.

Tisztelettel elmondom a véleményem, előre jelezvén, hogy nem támadásnak szánom.

1. Tier X tankoknak a fő statját minden esetben a CW-n való részvétel határozza meg elsősorban, normal public játékokban csak a szerencsén múlik, hogy milyen játékosokkal dob össze az MM, így abból következtetni az egyén képességeire nem lehet, hiszen jelentős esetben előfordul, hogy egy olyan összeállításba kerül az ember ahol nehezebben használható ki a tankjainak az előnye, pl.: Lakeville, obj 140. Távcső miatt mindig középre szoktam menni a sziklához spotolni, hiszen ha ott meg tudjuk szedni őket az átvonulásnál, jelentős előnyre tesz szert a városba tartó csapat. Pont ma történt meg velem, hogy hiába álltam be oda és villantottam 5 tankot, senki nem fedezett hátulról, és bizony szembe találtam magam egy T62A-val illetve egy lorr. 40t-vel. Kiszámíthatatlan.

2. Javuló értékeimmel kapcsolatosan meg kívánom jegyezni, hogy amit a noobmeteren lehet látni, annak nagy részét egyedül, random csatákban értem el, legtöbb tankom(fontosabbak) mellett ott figyel az M. Jelentős előnynek számít ha a Clán játékosai szintén jók, így növekszik az egyén értékelése is. Már egy 3 fős szakasz is csodákra képes, hát még egy CW ahol összehangolt gépként üzemel a csapat minden tagja.

3. Álláspontom szerint, ha az elvárás a további forgatás és a javuló értékek prezentálása akkor a legjobb eljárás ebben az esetben a felvétel a klánba. Mivel állításotok szerint kevés a csatám a tier X-s tankokban jobban is járnátok velem, hiszen nem egy korábbi klánban, klán által nyújtott összteljesítmény alapján kellene behatárolnotok a teljesítményemet, főleg, hogy erre van nálatok kitalálva a 30 napos próbaidő(ami alatt, még ha nem is visztek cw-re, teljesebb képet kaphatnátok, mint néhány szám arra nézve, hogy mennyire volt op az előző klánom. Itt megjegyezném, hogy clanhistoriban megtekinthető, hogy nem éppen a stat húzó klánokban voltam :D ). Egyedül elért eredményeim jók és folyamatos fejlődést mutatnak, és a felvételi követelményeknek is eleget tettem.

Kérem a vezetőség álláspontjának újraértékelését, és egyúttal a felvételt a klánba.

pointer4

• A nyugdíjas 1. számú klánqrva
  • Epic Member
  • *
  • Tiszteletbeli Örökös Klántag
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: Május 09, 2014, 08:51:13 pm »
Szia!

Amit a sebzés tekintetében írsz, random és CW csaták viszonylatában, hibás.
Egy jó csapatban történő taktika végrehajtásánál, ha letudod sebezni a saját tankod hp-ját, az már szerencsésnek mondható. A század és a CW a WN8-at, átlag sebzést rombolja, egyedül a nyerési arány növekedhet kiemelkedően.
Akkor tudsz sokat sebezni, ha a másik 14 játékos elől veszed el a sebzést, mert mondjuk hamar meghalnak, és nem teljesítik amit kellene nekik.
Egy közepesen jó csatánál, 3-4 ezer sebzés is megvan randomban, de az 5-8 se túl ritka.
Míg a 4 ezer CW-n, században, csak igen ritka, kimagasló eredmény. És csak azért sikerült, mert olyan pozíció jutott rád, nem azért, mert feltaláltad magad.

Ez csak mellékes megjegyzés a tiédre, nem válasz a vezetőségtől.

Rainman665

• Vendég
« Válasz #4 Dátum: Május 09, 2014, 09:40:40 pm »
Igazad van a sebzés szempontjából, mert ha valakinek csak spotolni kell, akkor az a dolga, ha másik szélét nézi a heavy vagy kerül akkor természetes a kevesebb sebzés.

Viszont ahogy te magad is írtad, a random csatában mástól veszed el a sebzést, ergo függsz az ő teljesítményüktől. Spotol-e rendesen a light tank,  vagy a te oldaladon a veled lévő másik három tank kisétál-e a sortűzbe és utána egyedül hogyan állítod meg az is7-t meg a két E100-t. Ezért mondom továbbra is, hogy nem reprezentatív. Feltalálásnak érzem azt is ha tudod hogy nem tudsz visszavonulni a helyzetből és már csak arra koncentrálsz, hogy a 3 tankból 1-2-t lepattints és minél többet sebezz.

4k sebzés az egy jobb mecs, 8k viszont valószínűsítem hogy TD egy nagyobb ágyúval.

http://www.wotreplays.com/site/845150#self

Remélem megjeleníti.

Rainman665

• Vendég
« Válasz #5 Dátum: Május 09, 2014, 09:41:30 pm »
Életem első CW meccse volt.

pointer4

• A nyugdíjas 1. számú klánqrva
  • Epic Member
  • *
  • Tiszteletbeli Örökös Klántag
    • Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: Május 09, 2014, 10:21:32 pm »
Az általad linkelt csata visszajátszása jól mutatja amiről írtam. Ha téged is oda vezényeltek volna az is7-esekkel támadni a kettes vonalon, akkor 1500 sebzés után halott lettél volna, ahogy a társak.
Cserébe a te posztodról a TD és a médiumok élete árán sznájperkedhettél majd 3000 sebzést, amíg senki sem lőtt rád, nem is foglalkozott az ellenfél veled.
Ha más lett volna a helyeden, azt ő is megcsinálja. Az most egy másik dolog, hogy hány sebből vérzik a ti és az ellenfeletek taktikája.

Random-ban ennél sokkal többet csinálhatsz, főleg ha jó platoonban vagy.

tierX TDvel 10k+ sebzés az extra.

random:

http://www.wotreplays.com/site/812650#el_halluf-pointer4-t57_heavy_tank

http://www.wotreplays.com/site/812635#fisherman_s_bay-pointer4-bat_chatillon_25_t

Rainman665

• Vendég
« Válasz #7 Dátum: Május 10, 2014, 02:25:21 am »
Szerintem valamit félre érthettél. Nem bizonyítéknak szántam a a visszajátszást, csak mutatóba. De köszönöm az építő jellegű kritikát, illetve továbbítom a főnökségnek a javaslatodat a taktika újragondolására.

Nincs kedvem és nem is szeretnék vitatkozni egy 30k+ csatával rendelkező emberrel főleg, hogy alig ütöttem meg az ötödét a csatáim számával. Tudom, hogy tapasztaltabb vagy nálam és gondolom pont ezért nem is akarunk vitatkozni egyértelmű dolgokon pl.: Egy autolader értéke exponenciálisan nő a csata hosszának arányával.

Szerintem is nagyon jó csatákat lehet menni platoonban, főleg ha a másik kettő is érti a dolgát. Sajnos nekem sem az ilyen szakasz társak, sem pedig az összetartó klán nem adatott meg, akiktől lehet tanulni/ ellesni a trükköket. Amint a jelentkezésben is írtam, nem osztani szeretném az észt, csak fejlődni(mivel látom a lehetőséget a klánotokban), illetve eközben élvezni a játékot.
http://www.wotreplays.com/site/845937#self

Egytitkosklántag:D

• Vendég
« Válasz #8 Dátum: Május 10, 2014, 06:17:03 am »
Szerintem vegyük be! Szerintem
Mintha magamat látnám egy évvel ezelőtt amikor ránézek a noobméterére. Én is ugyanúgy egyre jobban játszottam illetve én is küzdöttem hogy +50% win-em legyen 10-esekkel. De csak később sikerült feljavítani miután realizálódott bennem hogy a 10-es tankok is szétlőhetőek.
Ha az utóbbi napok játékait nem csak a szerencséjének köszönheti hanem tényleg jó is akkor megérné bevenni és még talán lenne ellenfelem a következő vt3ps 1v1 versenyen.  wot_troll
Persze ez csak az én véleményem és hátsó szándékom hogy felgyorsítsam a toborzási folyamatot.

Ui.: Ha bejelentkezek a fórumon nem tudok ide írni szóval nem jelentkezek be.(biztos szándékosan szóval kikerültem a rendszert :P )

kishawer

• Vezetőség
  • Epic Member
  • *
  • Vezetőség
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: Május 10, 2014, 07:16:36 am »
Kérem a vezetőség álláspontjának újraértékelését, és egyúttal a felvételt a klánba.

Kiírtam a vezetőségi topicban egy szavazást az ügyedben, csak mert látom, hogy mennyire be szeretnél kerülni közénk!
A mai nap során tájékoztatva leszel a döntésünkről!
Legyen szép napod!

Skyline help pls:)

Rainman665

• Vendég
« Válasz #10 Dátum: Május 10, 2014, 10:25:15 am »
"Kiírtam a vezetőségi topicban egy szavazást az ügyedben,"

Előre is köszönöm.

"csak mert látom, hogy mennyire be szeretnél kerülni közénk!"

Most hazudjak?  wot_troll

"Ha az utóbbi napok játékait nem csak a szerencséjének köszönheti hanem tényleg jó is akkor megérné bevenni és még talán lenne ellenfelem a következő vt3ps 1v1 versenyen.  wot_troll
Persze ez csak az én véleményem és hátsó szándékom hogy felgyorsítsam a toborzási folyamatot. "

Hozd a T1-t :D

Sidious

• FőCsupi
  • Vezetőség
  • Epic Member
  • *
  • Commander
    • Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: Május 10, 2014, 12:33:55 pm »
Szia Rainman665,

Az eseted egyedi elbírálás alá kerül (de hozzáteszem, hogy te vagy az utolsó akivel a Toborzó Irodában ilyen részletességig kitárgyaljuk a dolgokat... Ugyanis ide a Toborzótiszt szokott csak írni).

Kérlek keresd fel Kishawer-t és DemotivatorHUN-t a játékban és bizonyítsd be nekik, hogy szükségünk van rád.

Sidious