Szerző Téma: Jelentkezés  (Megtekintve 2913 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

popey8

 • Vendég
Jelentkezés
« Dátum: Június 17, 2020, 01:34:30 am »
Sziasztok!

Kb. 2016 tavaszán abbahagytam a játékot magánéleti dolgok miatt, egyébként béta óta WoT-ozok. 2017-ben még játszottam kicsit, de azóta nem. Aztán most márciusban újrakezdtem és szeretnék hozzátok jelentkezni/bekerülni. Anno megalakítástól kezdve ott voltam a HUNS-ban meg utána a Zwackban is. Persze a pár év kihagyás meglátszik, de igyekszem visszarázódni, eddig szerintem jól megy. Stattal kapcsolatban, egyrészt a kihagyás, másrészt meg stock és low tier tankokkal is játszom/játszottam (mármint mikor húzom az adott ágat :D), azért néz ki úgy ahogy. Free XP-t csak T9-ben szoktam költeni. Valamint randomban sokat játszottam egyedül, néha klántársakkal meg 1-2 haverral szakaszoztam. 39 T10-esem van, beleértve CW reward tankokat pl. Obj 907, meg a lecserélteket és folyamatban vannak az újak, Progetto, Kranvagn stb.

Azért választottalak titeket, mert klános időkben és ismerősöktől sok jót hallottam a klánról (társaság, hangulat) és szeretnék újra komolyabban játszani egy olyan klánban, ahol az eredmények mellett a jó "légkörnek" is fontos szerep jut. A HUNS/Zwackban szerintem az utóbbi kevésbé volt meg. Mindenképpen hosszútávra gondolkozom, mind a játékot illetően, mind a klánban való aktivitás, szereplés terén (nem vagyok vándor madár, munkát is nehezen váltok :D). A célom, h ügyes és jó fej emberekkel szakaszozhassak, stronghold, company, harcolni a global mapon és jó kis győzelmeket aratni :) Valamint, ha majd adódik rá lehetőség, szeretnék szerezni egy T95/FV4201 Chieftaint. Replayeket elnézve elég élvezetes vele játszani és nem mellesleg majd rankedre is jó lenne.

Úgy gondolom a technikai tudásom megvan, ismerem a mapokat, nagyrészt tudom mivel hogyan kell játszani (persze vannak erősebb és gyengébb osztályaim) vagy éppen adott tank ellen hogyan kell harcolni. Ha mégsem, akkor annak utánanézek (videók, gyenge pontok stb.). Természetesen szoktam hibázni, de egy-egy csata után mindig átgondolom mi történt és hogyan csinálhattam volna jobban, szóval igyekszem tanulni a hibáimból. A csapatjáték is megy, sőt azt sokkal jobban élvezem, ha egy taktika szerint egy FC által vezetve játszhatok. Az sem gond, ha parancsra be kell áldozni az adott tankot (gondolom fagyás még mindig van). T8,T9-ben van a legtöbb csatám, de T10-el is van gyakorlatom. Azért T8,9, mert a taktikus klán csaták mellett az aktuálisan OP/CW T10-ek kihúzása motivál a legjobban.

Még egy dolog, így is azt hiszem hosszúra nyújtottam, TLDR, bocsi :) Az aktivitás. Régen könnyebb volt, amíg egyetemista és egyedülálló voltam :D Egy olyan cégnél/munkakörben dolgozom, ahol műszakozni is kell. Ez azt jelenti, h 1 hónapban 5-7 napot délutánozok, ekkor esténként nem fogok tudni WoT-ban online lenni. Emellett család/párom miatt a hétvége neccesebb és a hétköznapokon sem tudok minden nap játékban lenni, de adott esetben igyekszem majd minél többet részt venni a klán csatákban, hiszen ezért is jelentkezem hozzátok :) Szóval komolyan gondolom a hozzátok való csatlakozási szándékot meg a szereplést/aktivitást, azért is írtam le mindent, ami felmerülhet, de persze szívesen bemegyek TS-re is, hogy beszélhessünk. Várom a visszajelzéseteket.

Üdv,
Gábor
popey8

ruuuz

 • Full Member
 • *
 • Hozzászólások: 107
  • Profil megtekintése
Re:Jelentkezés
« Válasz #1 Dátum: Június 17, 2020, 06:14:04 pm »
Szia,

szerintem elsősorban gyere fel TS-re, ahol a toborzó szobában várva előbb-utóbb megtalál az ügyben illetékes személy.

ts: teamspeak.vteps.hu

Üdv,

ruuuz

popey8

 • Vendég
Re:Jelentkezés
« Válasz #2 Dátum: Június 18, 2020, 09:58:07 pm »
Így fogok tenni, köszi.

04ahgy

 • Henesszi Lüszi
 • Hero Member
 • *
 • Hozzászólások: 1131
  • Profil megtekintése
Re:Jelentkezés
« Válasz #3 Dátum: Június 21, 2020, 02:08:10 pm »
Hello!

Köszönjük szépen a jelentkezésed. Kérlek keress meg a kliensben vagy TS-en, és beszélgetünk.

Üdv, 04ahgy