Szerző Téma: Jelentkezés/Infó  (Megtekintve 4053 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ballintfan

  • Vendég
Jelentkezés/Infó
« Dátum: Június 01, 2020, 01:01:21 am »
Sziasztok!

Gondolkodom egy ideje, hogy újra csatlakozzak egy klánhoz.
Anno a NMRD tagja voltam, de kiléptem tőlük, mivel újra koncentrálnom kellett az egyetemre, ami mellett nem volt annyi időm a wottal foglalkozni, amennyi elvárt volt.
Emiatt volt az is, hogy nagyon változó volt, hogy mikor lépek fel. Most, a vizsgaidőszak végéhez közeledve újra aktívabb vagyok, aztán gondoltam hogy újra be kellene szállnom.

Gondolkodtam, hogy hozzájuk jelentkezzem e vissza, vagy valamelyik VTEPS klánba adjam be a jelentkezést. Jó dolog másokat is megismerni, többféle csapatban is játszani.
Azt olvastam, hogy 1000 kocka 28 napra az aktivitás mércéje, azt gondolom az menni fog. Nem tudok pontos időpontot mondani hogy mikor jövök vagy megyek, de ha van lehetőségem akkor szívesen játszom a csapattal, csapatcsatákat, szakaszt, bármit.

Van néhány fontos tízes és nyolcas tankom, ami elengedhetetlen, emellett több is ki van kutatva, vagy nem sok hiányzik hozzá. Nem vettem még meg azokat, mivel nincs rá elég kreditem és van 50 darab 5x szorzóm, ami nehezíti a farmolást.   wot_ohmy
Jelenleg 8 millió kreditem van, ami max egy tízes megvételére elegendő, de tervezek még gyűjteni és várni egy akciót.

Itt vannak a statisztikáim: https://tanks.gg/eu/ballintfan

Valószínűleg jelentősen csökkenni fog újra az aktivitásom, amint az egyetemre kell fordítanom az időmet. Nem tudom mennyire lesz radikális, és ez nektek mennyire fér bele.

Ilyen adatokkal a VTEPS egy lehetőség, vagy inkább a VT3PS? (Vagy még az se?  wot_ohmy  :D)

Üdv!

ballintfan

  • Vendég
Re:Jelentkezés/Infó
« Válasz #1 Dátum: Június 18, 2020, 02:49:19 pm »
Akkor ezt visszavonom, ha eddig nem kaptam választ.
Köszöntem.

04ahgy

  • Henesszi Lüszi
  • Hero Member
  • *
  • Hozzászólások: 1131
    • Profil megtekintése
Re:Jelentkezés/Infó
« Válasz #2 Dátum: Június 21, 2020, 02:13:50 pm »
Hello!

Köszönjük szépen a jelentkezésed, és sajnáljuk, hogy nem időben sikerült észrevennünk. Legközelebb kérlek a kliensben írj rá közvetlenül az adott egység valamelyik megadott vezetőjére. A VT3PS, V7EPS vagy a VTE9S jöhet szóba, amennyiben a mostani klánoddal nem leszel elégedett. Kérlek keresd meg a kliensben vagy TS-en az illetékeseket, és beszélgethettek.

VT3PS: cseboka, doki333
V7EPS, VTE9S: Forradalom2006

Üdv, 04ahgy