Szerző Téma: fricsi00  (Megtekintve 232 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Farkas Richárd

  • Vendég
fricsi00
« Dátum: Február 12, 2018, 05:13:23 pm »
Tisztelt VTEPS vezetőség! Már régóta gondolkozom azon, hogy kipróbálom az aktív klánéletet. Bár nem vagyok egy profi játékos, 15000 csata és évek alatt kitanultam a játék fortélyainak nagy részét, és úgy érzem lehetnék e komoly csapat tagja. A kritikát szívesen fogadom, és szívesen részt veszek gyakorlásokon.
Milyen időszakban szoktál játszani? (Lehetőleg minél pontosabban) - Hétköznaponként 14:30-től 18:00-ig, esetleg 18:00 után is megoldható, de nem tudom garantálni. Hétvégenként változó, fontos dolog esetén megpróbálok online lenni.
Okoz-e problémát játék közben a TS folyamatos használata? - Természetesen nem, kommunikáció nélkül nincs csapatjáték.
Voltál már ESL-en, esetleg más tournamenten? Érdekelne-e az E-sport világa? - Komolyabb versenyeken még nem, de egynapos Wot tournamenteken szoktam indulni.
Voltál-e már században, esetleg cw-n? - Régebben korábbi klánomban már voltam igen.
Vezényeltél-e már csatát, illetve van-e kedved kipróbálni magad egy csapat élén? - Párszor már vezettem, de van még mit csiszolni ezen a területen.
Honnan hallottál a klánunkról? Ki ajánlotta a klánunkat? (ha van ilyen) - A World of Tanks Magyar Portálon (Wotinfo-n) olvastam a klánról.
Tervezel/van-e prémium tankod, prémium előfizetésed? - Rendelkezem számos prémium tankkal, tervezem vásárolni a jövőben. Jelenleg nem rendelkezem prémium előfizetéssel, de a jövőben szintén tervezem vásárolni.
Számíthatunk-e az aktív részvételedre esténként a CW csatákban? - Aktív játékosként természetesen igen, ha időm engedi CWben is részt veszek.
Melyik klánba jelentkezel? - VT3PS, ennek a klánnak a toborzásáról olvastam a cikket is. De ha úgy ítélitek meg, szívesen csatlakozom az anya klánhoz is.
Még egy információt szeretnék leírni. Bár a jelentkezésnél nem tértetek ki rá, de a feltételeknél tank lista is szerepelt. Jól látható módon nem friss az információ ami ott található, (pl: Ru251 már tier 9-es harckocsi) azonban szeretném jelezni hogy ha jelenleg is hasonlóak a követelmények, akkor szükségem lenne még néhány tank beszerzésére. Leo1 a garázsban áll csatára készen, az IS7 és AMX50B már itt jár a kapuban. Tier 8ban nincs megadva hogy hány darabbal kell rendelkezi, de természetesen IS3-mal rendelkezem jópár más tier 8as harckocsi mellett. Emellett tier 6os csatákban is szívesen részt veszek.
Ha megérek egy misét, akkor egy választ nagyra értékelnék!
Üdvözlettel: Richárd

GepardGM6

  • A Pörköltember!
  • Epic Member
  • *
  • Hozzászólások: 2455
    • Profil megtekintése
Re:fricsi00
« Válasz #1 Dátum: Február 12, 2018, 11:50:46 pm »
Szia!

Köszönjük jelentkezésedet, kérlek keress TS en a váróba 18-21 óra között.


Üdv:Gepard