Szerző Téma: Jelentkezés VT3PS-be  (Megtekintve 3818 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kacsa_28

• Vendég
Jelentkezés VT3PS-be
« Dátum: Június 12, 2013, 09:38:00 am »
1.   Milyen időszakban szoktál játszani? (Lehetőleg minél pontosabban) - Amikor időm engedi. De szoktam játszani minden időszakban, tehát reggel vagy délelőtt, délután és este is.
2.   Okoz-e problémát játék közben a TS folyamatos használata? - Egyáltalán nem.
3.   Voltál már esl-en, esetleg más tournamenten? Érdekelne-e az E-sport világa? - Még nem voltam, de minden új érdekel.
4.   Voltál-e már században, esetleg cw-n? - Században játszottam már, de cw-n még nem voltam.
5.   Vezényeltél-e már csatát, illetve van-e kedved kipróbálni magad egy csapat élén? - Még nem vezettem, de nem érzem magam annyira tapasztaltnak hogy ki próbáljam magam egy csapat élén, viszont jó csapatjátékos vagyok.
6.   Honnan hallottál a klánunkról? Ki ajánlotta a klánunkat? (ha van ilyen) - Hellmester nevű tagotok a haverom, és ő ajánlotta. Csak jó dolgokat hallottam a klánról, és ezért szeretnék csatlakozni.
7.   Tervezel/van-e prémium tankod, prémium előfizetésed? - Voltam már prémium többször is, de prémium tankom még nincs. Tervezem, hogy fizetek be.
8.   Számíthatunk-e az aktív részvételedre esténként a CW csatákban? - Amint lesz Tier 10-es tankom mindenképp megyek.

M3talist

• KOFOLA Oligarcha
  • Vezetőség
  • Epic Member
  • *
  • Toborzó
    • Profil megtekintése
Re:Jelentkezés VT3PS-be
« Válasz #1 Dátum: Június 12, 2013, 09:42:45 am »
Kérlek add be a jelentkezésed a worldoftanks.eu-n.
Mordin Solus: Had to be me. Someone else might have gotten it wrong.

Kacsa_28

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: Június 12, 2013, 07:41:07 pm »
Rendben köszönöm, csak kiléptem a mostani klánból és kell várnom 2 napot. Utána is megfelel?

M3talist

• KOFOLA Oligarcha
  • Vezetőség
  • Epic Member
  • *
  • Toborzó
    • Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: Június 12, 2013, 07:53:01 pm »
persze
Mordin Solus: Had to be me. Someone else might have gotten it wrong.