1. Milyen időszakban szoktál játszani? (Lehetőleg minél pontosabban) - Amikor időm engedi. De szoktam játszani minden időszakban, tehát reggel vagy délelőtt, délután és este is.
2. Okoz-e problémát játék közben a TS folyamatos használata? - Egyáltalán nem.
3. Voltál már esl-en, esetleg más tournamenten? Érdekelne-e az E-sport világa? - Még nem voltam, de minden új érdekel.
4. Voltál-e már században, esetleg cw-n? - Században játszottam már, de cw-n még nem voltam.
5. Vezényeltél-e már csatát, illetve van-e kedved kipróbálni magad egy csapat élén? - Még nem vezettem, de nem érzem magam annyira tapasztaltnak hogy ki próbáljam magam egy csapat élén, viszont jó csapatjátékos vagyok.
6. Honnan hallottál a klánunkról? Ki ajánlotta a klánunkat? (ha van ilyen) - Hellmester nevű tagotok a haverom, és ő ajánlotta. Csak jó dolgokat hallottam a klánról, és ezért szeretnék csatlakozni.
7. Tervezel/van-e prémium tankod, prémium előfizetésed? - Voltam már prémium többször is, de prémium tankom még nincs. Tervezem, hogy fizetek be.
8. Számíthatunk-e az aktív részvételedre esténként a CW csatákban? - Amint lesz Tier 10-es tankom mindenképp megyek.