Szerző Téma: Külsős Panaszok a játékosokra  (Megtekintve 25427 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

globelinko

• Vendég
Külsős Panaszok a játékosokra
« Dátum: Május 06, 2013, 12:51:33 pm »
Tisztelt nagy múltú tisztességes klán vezetés!

Szeretném , megtudni , hogy egy ilyen nagy és jó klán akik három területet tartanak Afrikában, hogyan tűrhetnek meg olyan embereket maguk között mint a KARDIX nevű játékos társatok. Rendszeresen ok nélkül sértegeti és fenyegeti a klánunkat. Olyan hihetetlen fenyegetéseket használ minthogy őnéki joga van a klánunkat feloszlatni, mert ő valamiféle WOT szakember. A klánunk parancsnokát is rendszeresen elmondja minden parasztnak. Szeretném megtudni egy ilyen nagyképű fasz helyet kaphat e még továbbiakban az álltalam tisztelt klánotokban? Mert ha igen akkor sajnos a wot világában csak lejáratjátok magatokat. Természetesen fényképekkel is tudom bizonyítani, hogy ez a gusztustalan ember válogatás nélkül szinte mindenkit lehülyéz és noboz a a játékban. Ezeket a felvételeket elfogom küldeni hamarosan a WOT adminnak abban az esetben ha ti tisztelt klán vezető társak nem tesztek ellene valamit. Ha továbbra is megtűritek magatok között a Kardixot, akkor sajna ez a klánotokat negatívan minősíti és rossz híreteket kelti!
« Utoljára szerkesztve: Május 06, 2013, 01:05:21 pm írta pointer4 »

pointer4

• A nyugdíjas 1. számú klánqrva
  • Epic Member
  • *
  • Tiszteletbeli Örökös Klántag
    • Profil megtekintése
Re:Külsős Panaszok a játékosokra
« Válasz #1 Dátum: Május 06, 2013, 01:05:51 pm »
Mindenképp kérnék tőled képeket, megkereslek a játékban.

soko

• Vendég
« Válasz #2 Dátum: Május 06, 2013, 01:07:01 pm »
Sziasztok
4 tizes tankon van ,de találkoztam egy kardix nevü játékos társatokkal aki a klánotokban van .Akkora arca van az embernek hogy fáj és szemtelen mindenkivel .Mindenkit lehord és saját magát fényezi ,ö a legjobb más klán vezéreket szidalmaz ,ez sajnos also nivo.Ilyet egy klán nem engedhet meg magának ,hogy a tagjai igy viselkedjen ,ez az én véleményem és ezért ebbe a klánba soha nem lépnék be .

Rózsika

• Vendég
Re:klánba való belépés
« Válasz #3 Dátum: Május 06, 2013, 01:11:52 pm »
Globelinkonak teljesen igaza van!!!Nem tudom honnan szalajtották ezt a hülye gyereket de jó lenne ha a kedves klán vezetés elgondolkodna rajta h szüksége van-e olyan emberre aki a csata kezdetén már nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidalmazza az ellenfél és a saját csapattársait!Mivel én is találkoztam már vele örülnék ha megfegyelmezné a klánvezetés!!!Maradok Tisztelettel:Rózsika

MHUN

• Vendég
« Válasz #4 Dátum: Május 06, 2013, 01:14:55 pm »
kardix nevű játékosal nekem is vannak ilyen problémáim és elég nagy képe van, ennek ellenére a klánnal semmibajom de ez sajnos a klánt is minösiti.

pointer4

• Epic Member
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: Május 06, 2013, 01:20:19 pm »
Szerintem elsőre is felfogtuk, felesleges az összes haverotokat ide küldeni, irogatni.
Morcos leszek ha az egész klánotok tiszteletét teszi ebben az egy topicban....

coderr

• Vendég
« Válasz #6 Dátum: Május 06, 2013, 01:21:32 pm »
Üdvözletem látom már más is szólt így nem bírok csendben maradni a hapr klán vezetője vagyok és már nem egyszer találkoztam én se kardix játékossal és tény és való szemtelen a viselkedése  többször gondolkoztam azon hogy beállok hozzátok mivel van 10 es tankom is és igen csak jól játszok van 1 kis tapasztalatom de mivel akárhányszor találkozom a kardix nevű játékossal igen csak nooboza a csapatot hol ott a legutolsó találkozásomnál ő halt meg legelőször  elnézést kérek hogy én is írtam de az elöltem szoloknak teljesen igaza jó klán vagytok de 1 ilyen ember miatt ne csökenje már a jó híretek...

globelinko

• Vendég
« Válasz #7 Dátum: Május 06, 2013, 01:25:10 pm »
Ne haragudj én nem gondoltam, hogy mások is fognak írni és a többiek akik itt hozzászóltak nem tagjai a klánomnak.Nem gondoltam, hogy ekkora lavina lesz belőle!

chewy

• Epic Member
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: Május 06, 2013, 01:26:22 pm »
Na, hányan vagytok még?
Higgyétek el, felfogtuk.
Tegyetek fel replayt, vagy screenshot-ot, mert addig ez csak rágalom...
Spoiler

Ne ígérj, ha boldog vagy!
Ne válaszolj, ha mérges vagy!
Ne dönts, ha szomorú vagy!

pointer4

• Epic Member
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: Május 06, 2013, 01:26:35 pm »
Ne haragudj én nem gondoltam, hogy mások is fognak írni és a többiek akik itt hozzászóltak nem tagjai a klánomnak.Nem gondoltam, hogy ekkora lavina lesz belőle!

Mivel egyedül te mondtad, hogy bizonyitékod is van az esetről, keress meg a játékban légyszives, mert ezen a néven nem talállak.

globelinko

• Vendég
« Válasz #10 Dátum: Május 06, 2013, 01:40:10 pm »
 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/919628_493917123996566_361703951_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/473147_493917000663245_1416408096_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/472333_493917077329904_112097996_o.jpg
 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/477215_493916873996591_960795186_o.jpg

Nos a képek egyrészét tudom csak elküldeni. Amikben arról van szó, hogy miután ok nélkül sértegette a klán parancsnokomat apukam-at  és az én felmenőimet, kilőttük a csatából a tankját. Utána elkezdett fenyegetőzni, hogy ő akkora nagy ember, hogy az egész klánunkat  szét cseszi, és bannoltatja. Meg fenyegetőzött, azt hiszi azért mert egy nagymultú becsületesen versenyező klánban van ezért ő mindent megengedhet magának. Sajnos minden beszélgetést nem tudok ide felrakni. A replay fájl tegnap még megvolt mikor a WOT-nak elküldtem.  De amint látom más klánból is reklamálnak már rá: A HAPR klán vezetője is reklamált.

Sidious

• FőCsupi
  • Vezetőség
  • Epic Member
  • *
  • Commander
    • Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: Május 06, 2013, 05:03:42 pm »
Elsőre is bocsánat szeretnék kérni mindenkitől akinek bármilyen problémát okozott, bármelyik klántagunk.

Köszi hogy jeleztétek, foglalkozunk a problémával.

APUKAM

• Vendég
« Válasz #13 Dátum: Május 06, 2013, 06:42:36 pm »
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KLÁNOTOK VEZETŐ BEOSZTÁSÚ EMBEREINEK, HOGY A MAI NAPON SZINTE AZONNAL MEGLÁTOGATTÁK KLÁNUNK TEAMSPEAK SZERVERÉT!

Köszönöm , hogy engem és klánom tagjait is meghallgattátok szinte azonnal. Köszönöm korrekt hozzáállásotokat a dologhoz!

Tisztelettel és üdvözlettel   A Magyar Ludovika Harcosai klán tulajdonosa és parancsnok helyettese:   apukam

demolitiongirl_HUN

• Vendég
« Válasz #14 Dátum: Május 16, 2013, 06:56:43 pm »
Sziasztok!
A mai nap sikerült összefutnom zoltanbalazs nevű játékosotokkal, aki az amúgy sem szerencsés csatát anyázásokkal fűszerezte. Legyetek olyan kedvesek megfelelően eljárni, hogy ne kelljen a WG-nek továbbítani a képeket.

http://www.kepmegoszto.com/201305161853/51950f21b87a8-shot_007.html
http://www.kepmegoszto.com/201305161853/51950f2251ef9-shot_009.html
http://www.kepmegoszto.com/201305161853/51950f22dd16b-shot_012.html

*javítottam a linkeket
« Utoljára szerkesztve: Május 16, 2013, 08:43:47 pm írta pointer4 »