Legutóbbi hozzászólások

Oldalak: [1] 2 3 ... 10
1
Toborzó Iroda / Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta Zsolt Dátum Június 14, 2021, 10:35:07 pm »
Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni a klánba!
Már régóta szeretem volna  csatlakozni hozzátok, viszont úgy érzem mostanra tanultam meg normálisan játszani. Egész nap aktív vagyok, 2015-ben kezdtem el wotozni meg van az összes használható tier 6-8-10 tank. 1-1 küldetés kell a kampány tankokhoz, Cw tankom még nincs.
Játékos nevem:tomo05
2
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta 04ahgy Dátum Január 26, 2021, 03:07:43 pm »
Szia!

Hozzánk tartozik. A kötöttségek nélküliség egyben kis aktivitást is jelent. A TS hozzáférésért és a Facebook csoportba csatlakozásért keresd Forradalom2006 [V7EPS] parancsnokot.

HGyu
3
Toborzó Iroda / Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta Moltomy Dátum Január 17, 2021, 11:48:35 am »
Sziasztok!
Régóta gondolkodom, hogy csatlakozzam ismét egy klánhoz. Be is léptem a VTE9S klánba, amelyik elvileg hozzátok tartozik, de sajnos a tegnapi aktivitás eléggé gyér volt. Szeretném megkérdezni, hogy biztos, hogy hozzátok tartozik?

Elolvastam a követelményeket, szerintem azokkal nem lesz gond. Nem tudok pontos időpontot megadni, hogy mikor tudok aktív lenni, de ha van lehetőségem, akkor szívesen játszom a szakaszban, csapatcsatákat, bármit.

Egy átlagos játékosnak tartom magam, a statisztikám a következő:
https://hu.wot-life.com/eu/player/Moltomy-524062570/

Minden tízes megvan, fejlesztés alatt a francia kerekes ág, valamint az obj. 140, az obj. 430U, valamint a T110E3 (itt már csak legénység átképzés van hátra).

Várom válaszotok!
üdv
Tomi
4
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés/Infó
« Utolsó üzenet: írta 04ahgy Dátum Június 21, 2020, 02:13:50 pm »
Hello!

Köszönjük szépen a jelentkezésed, és sajnáljuk, hogy nem időben sikerült észrevennünk. Legközelebb kérlek a kliensben írj rá közvetlenül az adott egység valamelyik megadott vezetőjére. A VT3PS, V7EPS vagy a VTE9S jöhet szóba, amennyiben a mostani klánoddal nem leszel elégedett. Kérlek keresd meg a kliensben vagy TS-en az illetékeseket, és beszélgethettek.

VT3PS: cseboka, doki333
V7EPS, VTE9S: Forradalom2006

Üdv, 04ahgy
5
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta 04ahgy Dátum Június 21, 2020, 02:10:41 pm »
Hello!

Köszönjük szépen a jelentkezésed. A VT3PS, V7EPS vagy a VTE9S jöhet szóba, amennyiben a mostani klánoddal nem leszel elégedett. Kérlek keresd meg a kliensben vagy TS-en az illetékeseket, és beszélgethettek.

VT3PS: cseboka, doki333
V7EPS, VTE9S: Forradalom2006

Üdv, 04ahgy
6
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta 04ahgy Dátum Június 21, 2020, 02:08:10 pm »
Hello!

Köszönjük szépen a jelentkezésed. Kérlek keress meg a kliensben vagy TS-en, és beszélgetünk.

Üdv, 04ahgy
7
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta popey8 Dátum Június 18, 2020, 09:58:07 pm »
Így fogok tenni, köszi.
8
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés/Infó
« Utolsó üzenet: írta ballintfan Dátum Június 18, 2020, 02:49:19 pm »
Akkor ezt visszavonom, ha eddig nem kaptam választ.
Köszöntem.
9
Toborzó Iroda / Re:Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta ruuuz Dátum Június 17, 2020, 06:14:04 pm »
Szia,

szerintem elsősorban gyere fel TS-re, ahol a toborzó szobában várva előbb-utóbb megtalál az ügyben illetékes személy.

ts: teamspeak.vteps.hu

Üdv,

ruuuz
10
Toborzó Iroda / Jelentkezés
« Utolsó üzenet: írta popey8 Dátum Június 17, 2020, 01:34:30 am »
Sziasztok!

Kb. 2016 tavaszán abbahagytam a játékot magánéleti dolgok miatt, egyébként béta óta WoT-ozok. 2017-ben még játszottam kicsit, de azóta nem. Aztán most márciusban újrakezdtem és szeretnék hozzátok jelentkezni/bekerülni. Anno megalakítástól kezdve ott voltam a HUNS-ban meg utána a Zwackban is. Persze a pár év kihagyás meglátszik, de igyekszem visszarázódni, eddig szerintem jól megy. Stattal kapcsolatban, egyrészt a kihagyás, másrészt meg stock és low tier tankokkal is játszom/játszottam (mármint mikor húzom az adott ágat :D), azért néz ki úgy ahogy. Free XP-t csak T9-ben szoktam költeni. Valamint randomban sokat játszottam egyedül, néha klántársakkal meg 1-2 haverral szakaszoztam. 39 T10-esem van, beleértve CW reward tankokat pl. Obj 907, meg a lecserélteket és folyamatban vannak az újak, Progetto, Kranvagn stb.

Azért választottalak titeket, mert klános időkben és ismerősöktől sok jót hallottam a klánról (társaság, hangulat) és szeretnék újra komolyabban játszani egy olyan klánban, ahol az eredmények mellett a jó "légkörnek" is fontos szerep jut. A HUNS/Zwackban szerintem az utóbbi kevésbé volt meg. Mindenképpen hosszútávra gondolkozom, mind a játékot illetően, mind a klánban való aktivitás, szereplés terén (nem vagyok vándor madár, munkát is nehezen váltok :D). A célom, h ügyes és jó fej emberekkel szakaszozhassak, stronghold, company, harcolni a global mapon és jó kis győzelmeket aratni :) Valamint, ha majd adódik rá lehetőség, szeretnék szerezni egy T95/FV4201 Chieftaint. Replayeket elnézve elég élvezetes vele játszani és nem mellesleg majd rankedre is jó lenne.

Úgy gondolom a technikai tudásom megvan, ismerem a mapokat, nagyrészt tudom mivel hogyan kell játszani (persze vannak erősebb és gyengébb osztályaim) vagy éppen adott tank ellen hogyan kell harcolni. Ha mégsem, akkor annak utánanézek (videók, gyenge pontok stb.). Természetesen szoktam hibázni, de egy-egy csata után mindig átgondolom mi történt és hogyan csinálhattam volna jobban, szóval igyekszem tanulni a hibáimból. A csapatjáték is megy, sőt azt sokkal jobban élvezem, ha egy taktika szerint egy FC által vezetve játszhatok. Az sem gond, ha parancsra be kell áldozni az adott tankot (gondolom fagyás még mindig van). T8,T9-ben van a legtöbb csatám, de T10-el is van gyakorlatom. Azért T8,9, mert a taktikus klán csaták mellett az aktuálisan OP/CW T10-ek kihúzása motivál a legjobban.

Még egy dolog, így is azt hiszem hosszúra nyújtottam, TLDR, bocsi :) Az aktivitás. Régen könnyebb volt, amíg egyetemista és egyedülálló voltam :D Egy olyan cégnél/munkakörben dolgozom, ahol műszakozni is kell. Ez azt jelenti, h 1 hónapban 5-7 napot délutánozok, ekkor esténként nem fogok tudni WoT-ban online lenni. Emellett család/párom miatt a hétvége neccesebb és a hétköznapokon sem tudok minden nap játékban lenni, de adott esetben igyekszem majd minél többet részt venni a klán csatákban, hiszen ezért is jelentkezem hozzátok :) Szóval komolyan gondolom a hozzátok való csatlakozási szándékot meg a szereplést/aktivitást, azért is írtam le mindent, ami felmerülhet, de persze szívesen bemegyek TS-re is, hogy beszélhessünk. Várom a visszajelzéseteket.

Üdv,
Gábor
popey8
Oldalak: [1] 2 3 ... 10